Annelies blogg

10. aug, 2019

❤❤Äntilgen är han hos oss-killen som jag önskat att hitta! 

En choklad/vit britt . Han är dessutom underbart social och gillar att gosa och vara nära oss.

Sover gärna i fotändan av sängen och följer efter mig eller maken när vi går ut från rummet.Köket är en favorit,för där kan man ju få något gott att äta på!

Jag hoppas han ska trivas i flocken.Vi ska göra allt för att han ska må som en prins!

14. maj, 2019

Nu är våra små som mest gulliga tycker jag🙂De upptäcker mer och mer av omvärlden och är flyttade till en stor lekhage.De har börjat äta lite annat än mammas mjölk, rå köttfärs är just nu favoriten! de har också smakat kattunge välling men det var inte lika poppis.

Det är två av dem som är tingade i dagsläget och dessutom bytt namn efter vad köparna önskat.Båda honorna(det visade sig vara två honor i kullen,surprise)dvs blåsköldpaddan Allecra som ska heta ALICE och creme Amber(som vi trodde var en kille,Antone)har hittat intresserade familjer.

Kvar finns Amadeo,creme och vit hane

Alessio,creme hane

Ambrosi, creme hane

Arrigo, blå och vit hane

29. apr, 2019

🙂Tiden flyger iväg och OJ vad de växer de små älsklingarna.Mamma Duchess ser ut att ha gott om mat då kattungarna växt mycket och ser runda o fina ut.

Babysarna har nu fått namn också.A-kullen innebär namn på bokstaven A taget från italien där namnen klingar lika vackert som självaste landet är att besöka.

Antone -BSH e

Ambrosi- BSH e

Alessio- BSH e

Amadeo- BSH e 03

Alonzo- BSH a

Arrigo BSH a 03

10. feb, 2019

Nu har min lilla dröm kille flyttat in! En underbart fin blå golden kille med en mild varm framtoning.CAMERON är fyra månader och är superläcker och social till tusen.

Tack Olga för förtoendet ! Vi hoppas i framtiden att han ska bli vår nya avelshane...

26. okt, 2017